Despre
Hydro concept

Executam o gama foarte variata de lucrari de hidroizolatie (fundatii, terase, acoperis) si termoizolatie utilizand membrane bituminoase, membrane PVC, produse lichide pentru hidroizolatie, PIR , polistiren extrudat, vata minerala, poliuretan, sticla celulara, etc. Toate aceste materiale sunt de cea mai buna calitate fiind insotite de agremente tehnice sau certificate de calitate si conformitate. 

Despre noi

Despre noi .

Piata este intesata de firme specializate al caror obiectiv prioritar este satisfacerea nevoilor tuturor clientilor, fie casnici, fie industriali. Ele detin o serie vasta de inovatii in aria constructiilor, oferind solutii viabile celor care doresc sa isi protejeze proprietatea. Hidroizolatiile se prezinta in diferite categorii: monostrat, dublustrat, dar de asemenea, pot fi adaugate si straturi suplimentare PIR  care sa confere izolatie termica.

Atunci cand se executa o hidroizolatie la terase va recomandam sa verificati functionalitatea stratului de panta şi a existentei înclinatiei necesare evacuarii apelor pluviale, amorsarea terasei cu solutie de bitum, instalarea gurilor de scurgere şi aplicarea stratului de difuzie recomandat pentru hidroizolatii terase. Urmeaza aplicarea primului strat de membrana şi termosudarea integrala peste membrana perforata, aplicarea unui strat de membrana bitumata armata cu poliester şi realizarea unui covor asfaltic cu o duritate greu de egalat în cazul hidroizolatilor de terase ca şi hidrostop sau hidroizolatie minerale

Hydro Concept - Despre Noi
Analiza

Metodologie corecta a procesului

Analiza proiectului pentru hidroizolații necesită o metodologie riguroasă și bine structurată pentru a asigura succesul implementării și durabilitatea soluțiilor alese. Iată o metodologie corectă pentru procesul de analiză a proiectului de hidroizolații:

Evaluare inițială a proiectului .

 • Identificarea obiectivelor proiectului: Definirea clară a obiectivelor și așteptărilor legate de performanța hidroizolației.

 

 • Analiza nevoilor: Evaluarea condițiilor locale, climatice și a cerințelor specifice ale structurii care necesită hidroizolație.

Studiu de fezabilitate .

 • Analiza costurilor și beneficiilor: Estimarea costurilor inițiale și a celor pe termen lung ale diferitelor opțiuni de hidroizolații.

 

 • Evaluarea duratei de viață: Proiecția duratei de viață a diferitelor materiale și tehnologii de hidroizolație disponibile.

Inspectarea detaliată .

 • Analiza condițiilor existente: Verificarea stării actuale a structurii, identificarea eventualelor probleme existente sau riscuri asociate.

 

 • Evaluarea integrității structurale: Verificarea integrității structurale a elementelor critice care necesită hidroizolație.

Selectarea materialelor .

 • Studierea caracteristicilor materialelor: Analizarea proprietăților fiecărui material de hidroizolație în funcție de nevoile specifice ale proiectului.

 

 • Alegerea tehnologiilor potrivite: Identificarea și evaluarea tehnologiilor de aplicare a materialelor pentru a asigura o protecție optimă.

Elaborarea proiectului tehnic .

 • Dezvoltarea planurilor detaliate: Crearea planurilor tehnice și specificațiilor pentru aplicarea hidroizolației.

 

 • Integrarea sistemelor de drenaj: Includerea unor soluții eficiente de drenaj pentru a preveni acumularea de apă pe suprafața hidroizolată.

Estimarea bugetului .

 • Estimarea costurilor: Calcularea bugetului necesar pentru implementarea hidroizolației, inclusiv costurile materialelor și ale mână de lucru.

 

 • Stabilirea unui cronogramă de implementare: Definirea etapelor de lucru și stabilirea unui calendar realist pentru finalizarea proiectului.

Termohidroizolatii terase de la Hydro Concept .

Atunci când vorbim despre termohidroizolații pentru terase, putem spune că acestea sunt cruciale pentru a preveni infiltrarea apei și pentru a asigura o izolație termică corespunzătoare. O lucrare făcută așa cum trebuie protejează terasa împotriva efectelor negative …

Hale industriale si comerciale .

Asigurați-vă că hala industrială sau comercială este bine protejată împotriva factorilor externi, cu serviciile noastre specializate de hidroizolații. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru proiecte ample, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale mediului industrial și comercial:

Hidroizolatii acoperisuri .

Hidroizolatiile pentru acoperisuri si pentru acoperisurile curbate se executa atat in cazul construcțiilor noi, precum si in cazul construcțiilor deja existente, dar care necesita renovare si reabilitare.

Hidroizolatii fundatii si demisoluri .

Hidroizolarea fundațiilor si demisolurilor sunt acțiuni extrem de necesare nu doar pentru cladirile civile, dar si pentru cele industriale sau comerciale, deoarece astfel poate fi asigurata eficient protectia contra infiltratiilor apei, precum si contra diferențelor termice.

Hidroizolatii terase blocuri .

Hidroizolarea terasei unui bloc este un subiect actual, in contextul in care cea mai mare parte a blocurilor deja trec printr-un proces de reabilitare. Asigurarea unei impermeabilitati este un pas extrem de important in ridicarea unei construcții.

De ce noi?

Cum ne diferentiem

Experiența în proiecte de hidroizolații și termoizolații reprezintă o coloană vertebrală esențială în domeniul tehnic, aducând cu sine multiple beneficii și asigurând rezultate durabile. Iată câteva aspecte care evidențiază importanța experienței în acest domeniu:

Expertiza Tehnică

Probleme specifice .

Experiența în proiecte anterioare permite echipei să anticipeze și să gestioneze problemele specifice legate de hidroizolații și termoizolații, contribuind la identificarea soluțiilor eficiente.

Selectarea Materialelor

Cunoștințe avansate .

O echipă cu experiență înțelege caracteristicile și comportamentul diferitelor materiale utilizate în hidroizolații și termoizolații, asigurând alegerea celor mai potrivite în funcție de nevoile specifice ale proiectului.

Implementarea Proiectelor

Procese optimízate .

Experiența aduce cu sine cunoștințe legate de cele mai eficiente procese de implementare, ajutând la evitarea întârzierilor și a problemelor neprevăzute în timpul lucrărilor.

Gestionarea Riscurilor

Anticiparea problemelor .

O echipă experimentată este capabilă să anticipeze și să gestioneze riscurile asociate cu proiectele de hidroizolații și termoizolații, contribuind la minimizarea impactului acestora asupra programului și bugetului proiectului.

Standarde și Reglementări

Cunoașterea detaliată .

Experiența aduce cu sine cunoștințe detaliate cu privire la standardele și reglementările din domeniu, asigurând că proiectele sunt conforme cu cerințele legale și tehnice.

Inovație și Adaptabilitate

Adaptarea tehnologiei .

O echipă cu experiență este mai predispusă să adopte și să integreze noi tehnologii și inovații în proiectele sale, contribuind la îmbunătățirea performanței hidroizolațiilor și termoizolațiilor.

Calitatea Lucrărilor

Reputație construită .

Experiența în proiecte anterioare contribuie la construirea unei reputații solide în ceea ce privește calitatea lucrărilor. Astfel, clienții pot avea încredere în echipa cu experiență pentru a oferi soluții eficiente și durabile.

Servicii Mai Bune

Recomandări avizate .

O echipă cu experiență poate oferi servicii de consultanță avizate, sugerând cele mai bune practici și soluții personalizate în funcție de specificul fiecărui proiect.