Fundatii demisoluri

 

Despre fundatii demisoluri :

Aceste hidroizolatii fundatii demisoluri sunt necesare atat pentru cladirile civile, cat si pentru cladirile industriale, deoarece le poate proteja foarte eficient impotriva infiltratiilor de apa, impotriva diferentelor termice, a contractiilor si a altor factori ce pot duce la degradarea acestora.

Pe termen lung o hidroizolatie pentru fundatii sau demisoluri reprezinta o solutie eficienta , ce protejeaza foarte bine cladirea si nu permite sa se creeze un grad sporit de umiditate in interiorul acesteia. Daca nu apelati la aceste hidroizolatii pentru fundatii si demisoluri riscati sa aveti infiltratii de apa in primii ani de la terminarea constructii ceea ce este foarte neplacut si in acelasi timp poate afecta serios structura de rezistenta a constructiei.

Este cat se poate de necesara aceasta hidroizolatie pentru orice tip de cladire in cazul in care doriti ca aceasta sa fie protejata eficient de toate elementele ce duc la deteriorare si la elemente negative provocate de apa si de alti factori daunatori. In cadrul unei cladiri dupa cum stim zonele cele mai afectate de actiunea apei sunt fundatia si subsolul si de aceea trebuie sa creem aceastra impermeabilizare a structurii, pentru a avea o protectie ideala impotriva fisurilor ce pot aparea datorita infiltratiilor, si a diferentelor termice . Astfel aceasta hidroizolatie a cladirii la nivelul fundatiei trebuie realizata cu o atentie sporita pentru a asigura constructiei o viata indelungata, iar in cazul in care aceasta este facuta gresit, ulterior va fi mult mai greu de reparat, si va necesita costuri suplimentare.

Dupa finalizarea constructiei, si aplicarea hidroizolatiei, va fi foarte dificil de facut reparatii, si asta deoarece apa va veni dintre exterior inspre interior. Astfel daca hidroizolatia nu este facuta cum trebuie apa se poate infiltra in cladire, prin imbinari, pereti si pardoseli. Insa daca hidroizolatia este trainica si amplasata cu profesionalism nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu acest subiect, deoarece nu vor mai fi permise infiltratiile si aparitia unor factori daunatori pentru cladire. Trebuie sa va mai spunem ca este cat se poate de necesar sa alegeti hidroizolatia pentru fundatie potrivita pentru constructia dumneavoastra. Astfel trebuie sa tineti cont de materialul de constructie a cladirii, acesta putand fi din caramida, beton, boltari, sau lemn , si este ablosut necesar sa alegeti sitemul potrivit de hidroizolatie in legatura cu specificul cladirii, structura fundatiei si natura acesteia. Exista firme de specialisti ce va pot ajuta, si trebuie sa fiti si dumneavoastra, cat se poate de informat in legatura cu aceste aspecte, pentru a asigura cladirii si fundatiei acesteia, o hidroizolatie care sa nu permita factorilor daunatori sa afecteze structura cladirii.