• Solutii de hidroizolatii durabile.Oferim cu garantie
 • hidroizolatie terasa circulabila
 • termoizolatii , izolatii
 • izolatii terase bloc
 • materiale hidroizolante de calitate, la cel mai bun pret
 • Hidroizolatiile au rolul de a proteja construcţia
hidroizolatii fundatii
membrane
hidroizolatii terase
lucrari de hidroizolati
izolatii
hidroizolatii acoperis
hidroizolatie
hidroizolatii terase circulabile

gama de hidroizolatii

Executam o gama foarte variata de lucrari de hidroizolatie (fundatii, terase, acoperis) si termoizolatie utilizand membrane bituminoase, membrane PVC, produse lichide pentru hidroizolatie, polistiren expandat, polistiren extrudat, vata minerala, poliuretan, sticla celulara, etc. Toate aceste materiale sunt de cea mai buna calitate fiind insotite de agremente tehnice sau certificate de calitate si conformitate.

Atunci cind se executa o hidroizolatie la terase va recomandam sa verificati functionalitatea stratului de panta şi a existentei înclinatiei necesare evacuarii apelor pluviale, amorsarea terasei cu solutie de bitum, instalarea gurilor de scurgere şi aplicarea stratului de difuzie recomandat pentru hidroizolatii terase. Urmeaza aplicarea primului strat de membrana şi termosudarea integrala peste membrane perforata, aplicarea unui strat de membrana bitumata armata cu poliester şi realizarea unui covor asfaltic cu o duritate greu de egalat în cazul hidroizolatilor de terase ca şi hidrostop sau hidroizolatie minerale.

Piata este intesata de firme specializate al caror obiectiv prioritar este satisfacerea nevoilor tuturor clientilor, fie casnici, fie industriali. Ele detin o serie vasta de inovatii in aria constructiilor, oferind solutii viabile celor care doresc sa isi protejeze proprietatea. Hidroizolatiile se prezinta in diferite categorii: monostrat, dublustrat, dar de asemenea, pot fi adaugate si straturi suplimentare care sa confere izolatie termica.

Hidroizolatii terase - lucrari esentiale pentru constructii. Aceste hidroizolatii sunt aplicabile la terase circulabile si necirculabile, la fundatii si alte elemente de constructii !


Executam hidroizolatii la

 1. terase blocuri-apartamente
 2. reparatii acoperisuri terase
 3. terase circulabile
 4. terase necirculabile
 5. hale industriale si comerciale
 6. acoperisuri si acoperis curbat
 7. fundatii demisoluri
 8. subsoluri pivnite
 9. rezervoare de apa
 10. termohidroizolatii terase