Portfoliu

Portfoliu.

Serviciile de executare de lucrari de hidroizolatii pe care le executam (fundatii, terase, acoperis, rezervoare de apa si altele), precum si cele de termohidroizolatie sunt de cea mai inalta calitate si beneficiaza de expertiza echipei noastre de specialisti.

Utilizam membrane bituminoase, membrane PVC, produse lichide pentru hidroizolatii, polistiren expandat, polistiren extrudat, vata minerala, poliuretan, sticla celulara, toate de o calitate ireprosabila, pentru a ne asigura ca ceea ce vom livra satisface si cele mai exigente cerinte. Toate materialele pe care le folosim sunt insotite de acordurile tehnice sau de certificatele de calitate sau de conformitate.

Atunci cand se executa un proces de hidroizolatie a unei terase, recomandarea noastra este sa verificati functionalitatea stratului de panta si a existentei inclinatiei necesare evacuarii apelor pluviale, amorsarea terasei cu solutie de bitum, instalarea gurilor de scurgere si aplicarea stratului de difuzie recomandat. 

Exista nenumarati actori pe piata, firme specializate, al caror principal obiectiv este satisfacerea nevoilor clientilor, fie rezidentiali, civili, fie industriali, comerciali. 

Serviciile pe care noi ne oferim se bazeaza pe sisteme inovatoarea si aflate intr-o continua dezvoltare. Echipa noastra este formata din specialisti, pregatiti oricand sa ofere cele mai viabile si optime solutii celor care doresc sa isi protejeze constructiile de posibile intemperii si care doresc sa se fereasca de orice fel de risc la care s-ar putea expune. 

Va invitam sa ne contactati, in cazul in urmeaza sa desfasurati o lucrare de hidroizolare pentru a putea discuta detaliile necesare unei posibile colaborari. Ne dedicam fiecarui proiect in parte, fara exceptie, iar echipele noastre de experti va vor furniza consultanta si servicii de cel mai inalt nivel 


Contacteaza-ne

Contacteaza-ne
0720139220
Cod unic de identificare : RO28153047
Nr. Registrul Comertului: J40/2762/09.03.2011
Bucuresti , Sector 6 ,Str. Cupolei Nr. 1 , Bl. 106
Solicitarea de contact a fost trimisă cu succes...
Eroare, ceva nu a mers bine
Created withby Creative-Web