Rezervoare de apa

Aceste hidroizolatii rezervoare de apa se pot realiza pe exteriorul acestora, prin aplicarea unei hidroizolatii specifice in doua sau trei straturi, si apoi se va proteja totul printr-o membrana de PVC. In special aceste hidroizolatii pentru rezervoare de apa sunt foarte rezistente si trebuie sa asigure o impermeabilizare perfecta, si o aderenta foarte buna prin reactiile chimice dintre suport si sistem. In continuare va vom prezenta cateva avantaje in cazul acestor hidroizolatii pentru rezervoare de apa. Astfel poate asigura acoperirea unui rezevor de apa atat in ceea ce priveste elementul antimicrobial cat si igiena, si nu contine solventi de nici un fel.

Apoi va mai putem spune ca durata de viata medie in cazul unei hidroizolatii pentru rezervoare de apa este in jur de 25 de ani, si poate reprezenta o bariera hidrofuga 100%. Totodata aceasta hidroizolatie poate suporta contactul cu apa in permanenta, fiind un sistem durabil monolitic, fara imbinari, si nu permite infiltratiile de apa intre straturile acesteia.

Un alt avantaj in cazul acestor hidroizolatii pentru rezervoare de apa este faptul ca au o rezistenta sporita la socurile termice cauzate de ciclurile de inghet dezghet, si totodata au o rezistenta sporita la UV. Alte elemente benefice ale sitemului sunt reprezentate de rezistenta impotriva agentilor chimici si biologici, si rezistenta la abraziune, dar si la presiunea hidrostatica negativa.

 Nu in ultimul rand va mai putem spune ca acest tip de hidroizolatie este nontoxic si ete recomandat pentru rezervoarele de apa potabila, necesitand o intretinere foarte usor de realizat. Aceste hidroizolatii pentru rezervoare de apa se pot realiza si pe baza de membrane de cauciuc, fiind in prezent cea mai avantajoasa optiune in aceasta situatie.

Printre elementele benefice ale acestui tip de hidroizolatie pentru rezervoarele de apa se numara faptul ca are o rezistenta mecanica sporita fata de alte tipuri de membrane, si totodata are calitati elastice recunoscute. Printre aceste beneficii se mai numara rezistenta chimica superioara, in comparative cu membrana bituminoasa, si rezistenta la foc.

Apoi mai putem spune ca are o modelabilitate sporita, ceea ce inseamna ca poate fi taiata si decupata, pentru a fi amplasata in diferite puncte, si este foarte usor de intretinut si de reparat in cazul in care vor aparea strapungeri ale acesteia, sau avarii. Astfel puteti apela si dumneavoastra la acest tip de hidroizolatii pentru rezervoare de apa in cazul in care aveti o afacere ce necesita acest lucru. Aceasta hidroizolatie este foarte importanta in cazul in care doriti sa pastrati apa in conditii cat mai bune, fara a permite factorilor exteriori sa o polueze cumva. .