Hale industriale si comerciale

Hale industriale si comerciale

In cazul in care detineti un spatiu industrial sau comercial, cu siguranta va doriti sa fie protejat de orice forma in care apa ar putea penetra in incinta acestora si ar putea, eventual, cauza daune si deteriorarea suprafetelor si structurilor. 

Hidroizolatiile sunt structuri etanse, continue si omogene, ce asigura protectia unor constructii si a unor suprafete, nepermitand infiltratiile de apa. O hidroizolatie asigura unei cladiri o durata mai mare de viata, eliminand factorii ce duc la deteriorarea acesteia. Odata hidroizolata, constructia este practic impermeabila si nu permite ca structura sa sa fie afectata de actiunea agresiva a apei. Multumita acestor factori, cladirea va fi mai rezistenta si mai sustenabila. 

Hidroizolatiile sunt necesare oricarei constructii tip hala, fie ca vorbim despre una industriala sau una comerciala. Este imperios necesar ca betonul a fie protejat, astfel incat durata de viata sa fie prelungita si, in acelasi timp, produsele si materialele sa fie pastrate in conditii cat mai bune. 


Hidroizolatiile pentru hale industriale se bazeaza in mod special pe membranele hidroizolatoare din bitum plus alte diferite substante si materiale. Toate aceste componente asigura protejarea eficienta a cladirii. Astfel, vor fi aplicate unul sau mai multe straturi de membrane bituminoase, impreuna cu diferiti silicati si poliuretani, ce pot actiona ca o bariera contra apei si contra factorilor ce pot duce la macinarea structurii din beton.

Lucrarile de aplicare a hidroizolatiilor pot fi duse in mai multe moduri, tinandu-se cont de aspectul arhitectural si de specificul fiecarei cladiri. Tototdata, daca aceasta constructie va necesita renovare, gradul de degradare al acestia va fi luat in calcul. In ceea ce priveste constructiile noi, cel mai adesea sunt folosite membranele bituminoase ce urmeaza a fi aplicate in mai multe straturi, trei sau patru, impreuna cu lucrari de termoizolare (in cele mai multe dintre cazuri). 

Asa cum este si cazul hidroizolarii acoperisurilor sau a teraselor necirculabile, un segment din ce in ce mai cuprinzator de beneficiari final a inceput sa se familiarizeze cu ceea ce presupune acest intreg proces. Se observa si o diversificare a materialelor folosite si dezvoltarea lor tehnologica si tehnica este continua. 

La momentul actual, aceste membrane bituminoase pentru hidroizolatii sunt cele mai des utilizate. Este necesar sa mentionam ca acestea se bazeaza in mod special pe materiale polimerice, acestea fiind recunoscute pentru aderenta lor si pentru bariera pe care o creeaza in jurul cladirii, impiedicand patrunderea factorilor daunatori. Aceste lucrari de izolare se executa atat pentru cladiri construite recent, cat si pentru cele ce necesita repratatii, renovari sau orice fel de imbunatatire ce vizeaza hidroizolarea. 

Hidroizolarea unei hale, fie industriala, fie comerciala, va asigura integritatea sa si a structurii acesteia, contribuind la buna desfasurare a activitatilor ce se desfasoara in interior, precum si intrgritatea produselor stocate. Fara masurile corecte de protectie, structura constructiei ar putea fi sever afectata de infiltrarea agresiva a apei. 

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne
0720139220
Cod unic de identificare : RO28153047
Nr. Registrul Comertului: J40/2762/09.03.2011
Bucuresti , Sector 6 ,Str. Cupolei Nr. 1 , Bl. 106
Solicitarea de contact a fost trimisă cu succes...
Eroare, ceva nu a mers bine
Created withby Creative-Web