Cod unic de identificare : RO28153047
Nr. Registrul Comertului: J40/2762/09.03.2011
Bucuresti , Sector 6 ,Str. Cupolei Nr. 1 , Bl. 106
Hidroizolarea fundatiilor si demisolurilor sunt actiuni extrem de necesare nu doar pentru cladirile civile, dar si pentru cele industriale sau comerciale, doarece astfel poate fi asigurata eficient protectia contra infiltratiilor apei, precum si contra diferentelor termice, a contractiilor si a altor factori ce pot duce la degradarea acestora. Acesta este unul din pasii cei mai importanti in ridicarea unei cladiri. In cazul in care procesul nu este corect indeplinit, apa poate patrunde si igrasia si mucegaiul pot incepe sa erodeze. Nu este vorba doar despre un aspect inestetic, cat si despre rezistenta si calitatea lucrarii, precum si siguranta contra unor eventuale inundari ale subsolurilor sau unor pericole ce pot aparea de la instalatiile electrice.
Pe termen lung, o hidroizolatie pentru fundatii sau pentru demisoluri este o solutie eficienta, ce protejeaza optim cladirea, nepermitand crearea unui grad sporit de umiditate in interiorul acesteia. In cazul in care nu veti opta pentru izolarea fundatiei si a demisolului, va expuneti riscului de a avea infiltratii de apa inca din primii ani de la finalizarea construciei, ceea ce se poate dovedi a fi neplacut si costisitor si, mai mult decat atat, poate afecta serios structura de rezistenta a constructiei.
Lucrarea aceasta este vitala oricarui tip de cladire, in cazul in care doriti sa ii oferiti acesteia o protectie eficienta si optima contra tuturor elementelor ce ar putea duce la deteriorarea acestiea si la mai multe elemente neplacute ce pot fi provocate de actiunea agresiva a apei si de alti factori daunatori. Cand vine vorba despre o cladire, zonele cele mai afectate de actiunea apei sunt fundatia si subsolul si, tocmai de aceea, trebuie creata aceasta impermeabilitate a structurii, pentru a beneficia de o protectie ideala contra fisurilor ce ar putea aparea datorita infiltrarii apei si a diferentelor termice.
Astfel, hidroizolarea cladirii la nivelul fundatiei trebuie sa beneficieze de o atentie aparte, pentru a asigura structurii cladirii o durata de viata mai indelungata. In cazul in cae aceasta este eronat executata, reparatia ei va fi mai dificila si va necesita costuri suplimentare ce in prima instanta ar fi putut fi evitate.
Dupa finalizarea constructiei si aplicarea hidroizolatiei, reparatiile vor fi mai dificil de executat si aceasta datorita faptului ca apa va patrunde din exterior spre interior. Astfel, daca izolatia nu este corect executata, apa se poate infiltra in constructie prin imbinari, pereti sau pardoseli. Insa, daca lucrarea este executata cu profesionalism, asa cum noi ne angajam sa o facem, nu mai este necesar sa va preocupati de aceste aspecte.
Demn de mentionat este si faptul ca este necesar sa alegeti tipul de hidroizolatie potrivit fundatiei si constructiei dumneavoastra. Astfel, este necesar sa tineti cont de materialul de constructie a cladirii, fie ca este vorba de caramida, beton, boltari sau lemn.