Hidroizolatii rezervoare de apa

Hidroizolatii rezervoare de apa

Izolarea rezervoarelor de apa poate fi realizata pe exterior, prin aplicarea unor hidroizolatii specifice, in doua sau trei straturi. Apoi, se va proteja si asigura totul, prin aplicarea unei membrane de PVC. In special, acest tip de hidroizolatii este foare rezistent si asigura o impermeabilizare totala si o aderenta foarte buna, multumita reactiilor chimice dintre suport si sistem. 


Va prezentam cateva dintre avantajele principale ale acestuia :

Se poate asigura acoperirea unui rezervor de apa, atat in ceea ce priveste elementul antimicrobian, cat si igiena, deoarece substantele nu contin niciun fel de solventi.

Durata medie de viata in cazul unei hidroizolatii pentru un rezervor de apa este de aproximativ 25 de ani si poate reprezenta o bariera hidrofuga 100%.

Hidroizolatia unui rezervor de apa poate suporta contactul permanent cu apa, fiind un sistem monolitic durabil, fara imbinari, ce nu permite infiltratiile de apa intre straturile acesteia.

Rezistenta acestora la socurile termice cauzate de ciclurile inghet-dezghet este una foarte ridicata. 

Rezistenta la UV este una sporita. 

Rezistenta contra factorilor biologici, agentilor chimici.

Rezistenta la abraziune si la presiunea hidrostatica negativa.

Acest tip de hidroizolatie este unul nontoxic si este recomandat pentru rezervoarele de apa potabila, intretinerea sa fiind foarte usor de realizat.

Nivel ridicat de modelabilitate, deoarece poate fi taiata si decupata cu usurinta, pentru a fi amplasata in diferite puncte.

Este foarte usor de intretinut si de reparat, in cazul in care pe viitor ar putea aparea  eventuale strapungeri ale acesteia sau avarii de orice intensitate. 

Hidroizolatiile pentru rezervoarele de apa pot fi realizate si pe baza de membrane de cauciuc, fiind cea mai avantajoasa optiune in momentul de fata. 

Calitatile elastice ale acestui tip de izolare sunt recunoscute, la fel cum si rezistenta chimica este una superioara, dovedindu-se a fi o optiune mult mai igienica si sanatoasa pentru factorul uman implicat, dar nu numai. 

Desigur, pentru a va asigura ca apa din rezervor este mentinuta in cele mai bune conditii, fara a permite poluarea sa, va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti ce au dus la bun sfarsit proiecte de cele mai inalte grade de dificultate.


Contacteaza-ne

Contacteaza-ne
0720139220
Cod unic de identificare : RO28153047
Nr. Registrul Comertului: J40/2762/09.03.2011
Bucuresti , Sector 6 ,Str. Cupolei Nr. 1 , Bl. 106
Solicitarea de contact a fost trimisă cu succes...
Eroare, ceva nu a mers bine
Created withby Creative-Web