Cod unic de identificare : RO28153047
Nr. Registrul Comertului: J40/2762/09.03.2011
Bucuresti , Sector 6 ,Str. Cupolei Nr. 1 , Bl. 106
In cazul in care constructia dumneavoastra beneficiaza de o pivnita sau de un subsol, recomandarea echipei noastre este ca acestea sa fie hidroizolate, pentru a fi protejate de actiunea apei si de umezeala.
Astfel, impermeabilizarea pivnitei reprezinta actiunea prin care este impiedicata infiltrarea apei si a factorilor ce ar putea duce, in timp, la deteriorarea cladirii. Hidroizolarea pivnitei sau a subsolului este un proces foarte impotanta, deoarece, odata cu impiedicarea patrunderii apei, este redusa semnificativ posiblitatea aparitiei mucegaiului si a igrasiei. Astfel, sanatatea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra nu va fi pusa in pericol de acesti factori de risc.
Exista mai multe tipuri de hidroizolatii pentru subsol si pentru pivnite. Va vom enumera cateva dintre acestea in cele ce urmeaza.
• Hidroizolatia ce presupune aplicarea unei substante si a unei membrane pe partea exterioara a pivnitei sau subsolului, pentru a stopa eventuala aparitie a apei in interiorul cladirii. In acelasi timp, aceasta metoda va proteja eficient si peretii. Acest tip de hidroizolatie este folosit cu precadere pentru constructiile noi, in momentul in care cladirea este ridicata. Este o etapa ce este obligatoriu prevazuta in proiectul casei.
• Sistemul de drenare a cavitatii. Acest procedeu presupune aplicarea unei membrane subtiri, cu crampoane de plastic, ce urmeaza a fi montata atat pe pereti, cat si pe podea. Daca terenul unde urmeaza a fi ridicata constructia nu este supus unei eventuale aparitii a apei in cantitati mari, aceasta metoda poate reprezenta solutia pentru hidroizolarea pivnitei dumneavoastra.
• Hidroizolatia ce impiedica infiltrarea apei prin rosturi sau pori si este denumita membrana cristalina pe interior. Aceasta metoda consta, practic, in aplicarea pe suprafata podelei si a pardoselii a unui produs ce va impiedica aparitia umezelii, a unor ciuperci daunatoare sau a mucegaiului. Astfel, dupa o perioada de aproximativ o saptamana de la aplicarea acestei substante, se va forma o membra hidroizolatoare ce va permite, de asemenea, si o ventilatie mai buna. In cazul in care casa dumneavoastra este supusa riscului aparitiei unor cantitati mai mari de apa este necesar sa aplicati hidroizolatia pe exterior, purtand numele de drenarea pep e exterior a fundatiei. Acest sistem este construit pe peretele exterior al fundatiei si, in cazul in care apa va aparea, aceasta va fi deviata in sol si va fi tinuta la departare de peretii constructiei.
Ca si in cazul hidroizolarii fundatiilor si demisolurilor, in cazul in care pentru pivnite si subsoluri nu se executa corect aceasta lucrare, reparatiile ulterioare vor fi mult mai complex si dificil de executat, deoarece apa va patrunde din exterior spre interior. Apa poate patrunde in constructie prin imbinari, pereti, pardoseli, dar daca veti alege sa executati lucrarea cu noi, ne luam angajamentul ca intregul proces si intreaga lucrare vor fi executate la cele mai inalte standarde, cu materiale de top si va vom satiasface si cele mai pretentioase asteptari.