Hidroizolatii terase circulabile

Hidroizolatii terase circulabile

Suprafata pe care urmeaza sa se aplice hidroizolatia determina abordari diferite in ceea ce priveste materialul ce va fi folosit la executarea lucrarilor : materiale mai rigide, mai elastice etc. 

Suprafata unei terase circulabila este expusa traficului intens, precum si contactului direct cu apa (pluviala si nu numai). In timp, suprafata se uzeaza si se deteriorizeaza. De aceea, este imperios necesar ca materialul utilizat in procesul de izolare sa fie unul de o calitate ridicata, iar lucrarea sa fie executata de o entitate cu experienta in domeniu, pentru a obtine cele mai sustenabile si de durata rezultate. 


Aici intervine echipa noastra, oferind cele mai bune solutii, la cele mai ridicate standarde. Recomandarea noastra este ca izolarea sa fie facuta inca de la bun inceput, indata ce constructia a fost finalizata. Acest lucru ar putea veni in preintampinarea unor potentiale infiltratii, afectand calitatea lucrarii si durata de viata a acesteia. 

De asemenea, recomandam ca lucrarile de hidroizolare a teraselor circulabile sa fie efectuate in conditii meteorologice optime, pentru a nu expune atat materialele, cat si lucrarea intreaga la potentiale temperaturi nepotrivite (fie prea mari sau prea mici).

Lucrarile de izolare a unei terase circulabile se pot executa atat pentru constructii noi, cat si pentru constructii mai vechi, dar a caror calitate s-a deteriorat si care acum necesita reabilitare.

Serviciile de hidroizolare pentru terase circulabile pe care noi le oferim sunt dupa cum urmeaza :

1. Sisteme de hidroizolatii pentru constructii noi : sistemul hidroizolant bituminos in doua stracturi, pe PIR sau pe polistiren expandat, ce asigura o performanta de top si obtinerea de rezultate sustenabile. 

2. Hidroizolatie in doua straturi si termoizolatie pe baza de vata minerala : sistem performant de renovare, pe baza de bitum, realizat in doua straturi sudate, pe PIR sau pe vata mienrala. Sistemul poate fi folosit pentru aplicare pe suprafete de structuri vechi, ce nu mai sunt functionale. 

3. Hidroizolatii in doua straturi si termoizolatie cu polistiren : sistem performant de renovare pe baza de bitum, in doua straturi, sudat, fie pe PIR sau pe polistiren expandat si caserat in aluminiu. Se foloseste pentru aplicare pe structuri vechi, ce nu mai sunt functionale. 

4. Hidroizolatie cu un strat de membrana pe baza de poliester si prevazuta cu ardezie : sistem performant de renovare pe baza de bitum, realizat intr-un singur strat, sudat, pe beton. Se foloseste pentru aplicari pe structuri vechi, ce inca sunt functionale. 

5. Hidroizolatie intr-un strat de membrana pe strutura de lemn : sistem performant de renovare pe baza de bitum, intr-un singur strat, sudat, pe lemn. Sistemul se foloseste pentru aplicare pe membrana hidroizolanta de renovare a structurilor vechi, ce sunt inca functionale. 

Spre deosebire de terasele circulabile, cele necirculabile beneficiaza de un trafic simtitor mai redus. Dar, traficul mai redus al unei terase necirculabile nu inseamna ca este un element de neglijat. O izolare nepotrivita poate afecta locuintele sau spatiile comerciale/industriale, permitand apei sa se infiltreze si sa deterioreze constructia si sa afecteze grav interior acestora. 

Echipa noastra va sta la dispozitie, oferind consultanta pentru proiecte de dificultati si dimensiuni diferite, din cele mai variate domenii. 


Contacteaza-ne

Contacteaza-ne
0720139220
Cod unic de identificare : RO28153047
Nr. Registrul Comertului: J40/2762/09.03.2011
Bucuresti , Sector 6 ,Str. Cupolei Nr. 1 , Bl. 106
Solicitarea de contact a fost trimisă cu succes...
Eroare, ceva nu a mers bine
Created withby Creative-Web