Hidroizolatii terase nercirculabile

Hidroizolatii terase nercirculabile

Terasele necirculabile sunt acele suprafete (terase) pe care nu se desfasoara trafic, circulatie sau pe care traficul este ocazional sau dirigat. Acestea au ca strat superior al structurii hidroizolante o membrana hidroizolanta autoprotejata (pentru acces ocazional sunt prevazute zone special delimitate, intarite si marcate, ce comporta o circulatie usoara).

Terasele necirculabile cu protectie suplimentara grea sunt terase pe care nu se desfasoara trafic sau cu circulate redusa sau ocazionala. Peste structura izolanta a acestora este prevazuta o protectie  grea din pietris dale sau sapa. Scopul este de a proteja structura constructiei. 


Principalele caracteristici ale lucrarilor de hidroizolare a unei terase necirculabile pe care echipa noastra le desfasoara sunt :


Hidroizolarea teraselor necirculabile joaca un rol esential in protejarea constructiilor noi si nu numai. Datorita ritmului rapid de dezvoltatre tehnica si tehnologica din domeniul arhitecturii, toate aceste aspecte reprezinta acum o preocupare directa si a clientilor finali, nu doar a constructorului. Nivelul de informare a clientului final a crescut, iar interesul pentru un trai cat mai confortabil este din ce in ce mai crescut. Acest lucru ne bucura, deoarece putem gasi mult mai usor o solutie potrivita nevoii fiecarui client, avand in vedere nivelul informational din ce in ce mai ridicat al fiecarui client final in parte. 

Materialele cu care executam lucrarile si proiectele la care suntem parte sunt de calitate superioara, usurand si mai mult misiunea constructorului si crescand gradul de satisfactie al beneficiarului final. Cu totii ne dorim un spatiu ca sa previna penetrarea apei, fie ca este vorba de un spatiu rezidential sau unul comercial sau industrial, asigurand, in timp, o durabilitate crescuta a constructiei.

Echipa noastra de profesionisti isi ia, de fiecare data, angajamentul ca va executa o lucrare trainica, ce nu va necesita interventie pentru remediere pe termen scurt. 


Contacteaza-ne

Contacteaza-ne
0720139220
Cod unic de identificare : RO28153047
Nr. Registrul Comertului: J40/2762/09.03.2011
Bucuresti , Sector 6 ,Str. Cupolei Nr. 1 , Bl. 106
Solicitarea de contact a fost trimisă cu succes...
Eroare, ceva nu a mers bine
Created withby Creative-Web