Servicii
Oferite

Echipa Hydro Concept lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a înțelege pe deplin necesitățile lucrării acestuia. Suntem experți în hidroizolații, dar și în comunicarea și înțelegerea nevoilor fiecărei comenzi. Hidroizolatiile sunt esențiale pentru a proteja construcțiile de umezeală și a preveni pătrunderea apei în acestea, așadar folosim materiale dintre cele mai bune, potrivite structurilor pentru care ne-ați contactat.

Servicii

SERVICILE noastre

Proiectele de hidroizolații se realizează conform specificațiilor tehnice conforme fiecărui imobil în parte. Există un sistem clasic prin care se hidroizolează o terasă, de exemplu, la care preferăm să contribuim cu propriile îmbunătățiri. Aceste tehnici le-am achiziționat în anii de experiență pe care i-am acumulat și le-am îmbunătățit ori de câte ori am avut ocazia. Aderența fiecărui strat este puternică, realizând o manta prin care apa nu are nici o șansă să treacă. Prin astfel de lucrări puteți scăpa imediat de umezeală, aceasta nemaifiind posibil să apară după ce intervenim.

Hidroizolații pentru subsoluri și pivnițe .

Este esențial atunci când vorbim despre hidroizolații pentru subsoluri și pivnițe să ne gândim la cât de mari daune poate provoca infiltrația apei în acestea. La Hydro Concept, suntem atenți la fiecare detaliu, oricât de mic ar fi acesta, ori de câte ori luăm un proiect nou.

Termohidroizolatii terase de la Hydro Concept .

Atunci când vorbim despre termohidroizolații pentru terase, putem spune că acestea sunt cruciale pentru a preveni infiltrarea apei și pentru a asigura o izolație termică corespunzătoare. O lucrare făcută așa cum trebuie protejează terasa împotriva efectelor negative …

Hale industriale si comerciale .

Asigurați-vă că hala industrială sau comercială este bine protejată împotriva factorilor externi, cu serviciile noastre specializate de hidroizolații. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru proiecte ample, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale mediului industrial și comercial:

Hidroizolatii acoperisuri .

Hidroizolatiile pentru acoperisuri si pentru acoperisurile curbate se executa atat in cazul construcțiilor noi, precum si in cazul construcțiilor deja existente, dar care necesita renovare si reabilitare.

Hidroizolatii fundatii si demisoluri .

Hidroizolarea fundațiilor si demisolurilor sunt acțiuni extrem de necesare nu doar pentru cladirile civile, dar si pentru cele industriale sau comerciale, deoarece astfel poate fi asigurata eficient protectia contra infiltratiilor apei, precum si contra diferențelor termice.

Hidroizolatii terase blocuri .

Hidroizolarea terasei unui bloc este un subiect actual, in contextul in care cea mai mare parte a blocurilor deja trec printr-un proces de reabilitare. Asigurarea unei impermeabilitati este un pas extrem de important in ridicarea unei construcții.